VENECIJANERI

PVC venecijaneri su ukras enterijera, ali i dobra zaštita od sunca i radoznalih pogleda. Štelovanjem venecijanera možemo odrediti količinu svetlosti u prostoriji. Podešavanje je krajnje jednostavno i intuitivno putem šipke za regulaciju.

PVC venecijaneri se montiraju na unutrašnjoj površini okvira PVC prozora, ali se mogu postaviti i na krovnim prozorima. Inače, namenjeni su za sve vrste stolarije ali se najviše koriste na PVC stolariji. Njihova glavna karakteristika je laka prilagodljivost i lakoća rukovanja.

venecijaneri

Venecijaneri: sastav i boje

Venecijaneri se sastoje od metalne plastificirane kutije, mehanizma za otvaranje i zatvaranje, kanapa i šipke za regulaciju, kao i PVC traka u željenoj boji.

Paleta boja je zaista velika i praktično ne poznajemo nikoga ko nije uspeo da pronađe željenu boju koja se uklapa u dekor prostorije.

I zato, pre nego što se dogovorimo oko cene izrade i ugradnje, možete pogledati našu paletu venecijanera – dezen, izgled i oblik. Nakon toga se možemo dogovoriti o svemu. U našoj ponudi je široka paleta modernih venecijanera za sve prostorije.

Venecijaneri zahtevaju i održavanje pa ćemo vam pokazati kako se čiste i štite od prašine, prljavštine i masnih naslaga. Kada govore o manama venecijanera, ljudi obično spominju da su teški za čišćenje što ne odgovara istini – čiste se možda drugačije, ali ne zahtevaju neku posebnu veštinu ili tehniku.

Još jedna prednost venecijanera je njihova laka i brza mobilnost: praktično, ako želite, možete ih prebaciti na neki drugi prozor bez previše napora. Ili zameniti, skinuti radi detaljnog čišćenja  ili eventualne opravke.

Ugradnja

Vršimo ugradnju venecijanera na području grada Beograda. Ukoliko želite da za vas izradimo venecijanere po meri, koje ćete sami ugraditi, možemo vam iste i poslati pouzećem. Montaža je brza i jednostavna i ne zahteva preterano umeće. I, naravno, uvek vam stojimo na raspolaganju za telefonsku podršku kod bilo kojeg vašeg zahvata.

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button