Ostalo

Komarnici

PVC komarnici i ALU komarnici imaju široku primenu u zaštiti protiv insekata. Mreže protiv insekata, tj. komarnici, postavljaju se na bilo koji tip vrata ili prozora kako bi se sprečio ulazak insekata, a da se pri tom ne umanji količina svetlosti i cirkulacije vazduha u prostoru.

Venecijaneri

PVC venecijaneri su ukras enterijera, ali i dobra zaštita od sunca i radoznalih pogleda. Štelovanjem venecijanera možemo odrediti količinu svetlosti u prostoriji.

Roletne

Roletne pored svojih osnovnih funkcija u letnjem, toplom periodu, obezbeđuju svežinu i hlad, a u zimskom periodu, ako se pravilno koriste, roletne smanjuju potrošnju grejanja i do 10%.

Staklo

Staklo na PVC i ALU prozorima zauzima najčešće preko 70% od ukupne površine. Zbog toga, smatramo da je staklo najviše izloženo različitim uticajima spolja, a vas kao kupca zanima kako će se ponašati određeno staklo u vašoj prostoriji?

PVC daske

PVC daske dolaze sa unutrašnje strane ispod prozora (podprozorske daske) i služe kao naslon, mesto za saksije i ostale predmete. Takođe, podrprozorska daska prekriva špaletnu odnosno ugradbeno mesto prozora sa donje strane.

ALU okapnice

ALU okapnice su obavezna zaštita od prodiranja vode sa spoljne strane špaletne u donjem delu prozora. Ako se okapnica uradi kako treba, neće doći do takozvanog “podlizivanja vode”, što je najčešći problem nestručne izvedbe okapnice.

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button