PVC ROLETNE I ALU ROLETNE

PVC roletne i ALU roletne po meri i… vašoj želji!

Roletne pored svojih osnovnih funkcija u letnjem, toplom periodu, obezbeđuju svežinu i hlad, a u zimskom periodu, ako se pravilno koriste, roletne smanjuju potrošnju grejanja i do 10% energije potrebne za grejanje prostorija. 

Roletne takođe služe kao jedan vid protivprovalne zaštite i zaštite vaše PVC stolarije ili ALU stolarije od kiše, grada i oluje.

LENAPLAST u svojoj ponudi ima dve vrste roletni – Aluminijumske roletne  (ALU roletne) i PVC roletne.

PVC roletne

PVC roletne

Izrađene su od PVC materijala, otporne na različite vremenske uslove, a lamele se prave po izboru od plastike ili aluminijuma.

ALU roletne

ALU roletne

Izrađene su od legure aluminijuma, a lamele ili zastor su punjene poliuretanom koji obezbeđuje dodatnu termo i zvučnu izolaciju. ALU roletne se mogu zaštititi plastifikacijom ili eloksažom.

PVC roletne na prozorima – dodatna funkcionalna vrednost

Za roletne se može reći da su najbitnija „sporedna stvar“ kada su PVC prozori u pitanju. Ne samo da daju svežinu leti zaštitom od sunca nego i predstavljaju i svojevrsnu zvučnu izolaciju. One su i prva linija odbrane vaših prozora kada su kiše, snegovi, vetrovi… 

Tu su i za one radoznale koji bi voleli da zavire u vaš intimni prostor. Tu su i kao dodatna zaštita od onih koji bi da ugroze (a ne samo zavire) u vaš prostor. Jednom rečju, one su danas NEZAOBILAZNI deo PVC prozora i toplo vam savetujemo da ih uvek planirate kada menjate ili uzimate novu PVC stolariju.

Da li roletne narušavaju estetski izgled prozora?

Odgovor je kratak i jednostavan: Ne. Roletne se prave u oblicima i bojama koje ni na koji način ne utiču na estetiku prozora.  Upravljanje podizanjem i spuštanjem roletni je jednostavno: putem trake koja se nalazi sa unutašnje strane prozora a koja je smeštena u praktičnu kutiju. 

Koliko su roletne otporne?

Materijali od kojih pravimo roletne su ispitani bukvalno na desetinama miliona stanova u Nemačkoj i šire i prošli su najstrože moguće kontrole.  Zato ne brinite  – uz Lenaplast roletne – vaši prozori i vaš dom su zaštićeni desetinama godina. Jedina stvar koju je potrebno povremeno treba zameniti (prosek je jednom u pet godina) je gurtna  – koja se istanji od velikog broja spuštanja i podizanja tokom vremena.

 

 

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button