PVC KOMARNICI I ALU KOMARNICI

10% na PVC i ALU komarnike po vašim merama.
Zatražite Besplatnu Procenu

PVC komarnici i ALU komarnici imaju široku primenu u zaštiti protiv insekata. Mreže protiv insekata, tj. komarnici, postavljaju se na bilo koji tip vrata ili prozora kako bi se sprečio ulazak insekata, a da se pri tom ne umanji količina svetlosti i cirkulacije vazduha u prostoru.

PVC komarnici: Vrste komarnika

Postoje dva osnovna tipa komarnika: Fiksni komarnik i Rolo komarnci. Fiksni, kao što mu i ime kaže su nepokretni i fiksirani i to je u stvari ram na koji je postavljena gusta mreža koja štiti od ulaska nepoželjnih letećih i gmižućih posetilaca. Mogu biti pokretni (kada se ram nalazi na šarkama i može podići) i nepokretni – obično se postavljaju na podrumske prostorije gde nema potrebe za otvaranjem.

Rolo komarnici imaju istu ulogu, ali i veliku prednost – po potrebi mogu da se podignu tj. urolaju i time omoguće da se prostorija, potpuno provetri preko dana. Ispunjavaju sve estetske kriterijume, i jako lepo se uklapaju na postojeću stolariju.

Na slikama se jasno vidi razlika između fiksnog komarnika i rolo komarnika.

Izgled ugrađenog rolo komarnika

pvc komarnici

PVC komarnici: Rolo komarnik – naša izvedba

Kućište i vođice rolo komarnika su napravljeni komplet od aluminijuma, koje je plastificirano u boji po želji kupca. Standardna plastifikacija je bela i braon, a ostala plastifikacija se radi po ral karti. Fiberglas ili mrežica je visokog kvaliteta koja izdržava sve vremenske uslove dugi niz godina za razliku od turskih i bugarskih proizvođača.

Rolo komarnici se ugrađuju u široku vođicu roletne ako je to planirano u samoj proizvodnji i ugradnji roltni ili na aluminijumsku  kutiju 40×20 koja je i ujedno i ram rolo komarnika čije je funkcionisanje i kvalitet samog komarnika povećano! Samom postavkom rolo komarnika na kutiju 40×20 sprečavo ulazak bilo kakvog insekta kroz prozor i vrata.

Našu izvedbu rolo komarnika sa kutijom 40×20 možete videti na slikama – sve je spremno za montažu na prozor.

rolo komarnici

 

Plisirani komarnici

Plisirani komarnici posebno su napravljeni za balkonska vrata (horizontalno kretanje). Proizvod savremene estetike i tehnologije, izdržljiv, bez iritirajućih povratnih federa, sa mehanizmom za vuču bez donje vođice za otvore do 6 metara.

Jedinstvena međunarodna patentirana tehnologija scorpion tail omogućava slobodan prolaz i lako čišćenje poda.Rad komarnika „Plisse“ se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga deca, starije osobe kao i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati.

Mreža komarnika je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Ojačana je nitima od kevlara koje joj daju dodatnu zaštitu od vetra i svakodnevnog habanja. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.

Pomoću specijalnih plastičnih spojnica lako se uklanja, olakšavajući proces čišćenja, odlaganja i ponovnog postavljanja.

Plisirani komarnici - deca se igraju ispred otvorene terase zaštićene plisiranim komarnikom

Dobitnik dve međunarodne nagrade, za najtanju vođicu od 3mm, i za mogućnost pokrivanja najvećeg otvora od 6m, Plisse komarnik IDECO je idealan za stambene zgrade, bolnice i prostore sa higijenskom namenom kao i poslovni prostor.

Praktično, može se upotrebiti svuda – mašta je jedina granica.

NAŠA IZVEDBA PLISIRANOG KOMARNIKA

12 + 4 =

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button