PVC prozori

GRATIS izlazak na teren i uzimanje mera, demontaža i odvoz stare stolarije.
pvc prozori

PVC prozori i PVC vrata su dobar izbor i ugrađuju se svuda gde se zahteva da prostorija bude topla, izolovana od vlage, kondenza i buke.

Mi u Lenaplastu PVC prozore izrađujemo od najkvalitetnijih nemačikih profila u varijantama kao što su: jednokrilni, dvokrilni i fiksni prozori.

Postoji standard po kome izrađujemo PVC prozore, ali na zahtev kupca možemo napraviti prozor u svim oblicima i veličinama – dakle van standarda.

PVC prozori:
Zašto je bitan kvalitetan izbor

Bezbednost

Samo kvalitetni PVC prozori (kao i PVC vrata) garantuju bezbednost. Oni koju mi proizvodimo i ugrađujemo su obezbeđeni čeličnim ojačanjima i mogu podneti temperaturu preko 80°C kao i velika mehanička naprezanja.

Toplotna izolacija

PVC prozori i ALU prozori sa termoprekidom odlično štite od hladnoće ali i toplote. Dobro dihtuju, nema kropljenja, ovi prozori su uvek topli na dodir.

PVC prozori i ušteda energije

Kad prozori i vrata dobro dihtuju, ušteda energije se jasno vidi kroz račun za struju. Ušteda se računa u nekoliko desetina procenata. Praktično, dobri PVC prozori mogu sami sebe da otplate za par godina kroz smanjene troškove za grejanje!

Sigurnost

Obzirom da se radi o veoma jakim okovima koje ugrađujemo u PVC prozore, možete računati na njihovu punu sigurnost. Sa druge strane, ALU prozori su već izrađeni na vrhunski kvalitetnoj konstrukciji koja garantuje sigurnost i trajnost.

Zvučna izolacija

Pošto je reč o petokomornim ili šestokomornim profilima, odličnim diht gumama i vrhunskoj obradi, naši PVC prozori garantuju odličnu zvučnu izolovanost. Praktično, buka sa ulice nestaje sve dok ponovo ne otvorite prozor!

Trajnost

Lenaplast PVC prozori će trajati dugi niz godina uz zadržavanje istih svojstava. Obzirom da se radi o petokomornim ili šestokomornim profilima, budite bezbrižni po pitanju veka trajanja vaših vrata i prozora.

Kvalitet

Uzimajući u obzir dugogodišnje iskustvo u proizvodnom programu za PVC stolariju, odlučili smo se za nemački PVC profil firme „Inoutic“ i njihove serije „Elite“ i „Prestige“. Profil „Elite“ je petokomorni PVC profil dok serija „Prestige“ ima šest komora.

Za nesmetano i trajno funkcionisanje PVC stolarije (PVC prozori i PVC vrtata), lako upravljanje vratima i prozorima, dobro dihtovanje krila, neophodnu zaštitu od neželjenih posetilaca, odlučili smo se za okov nemačkog proizvođača „SIEGENIA-AUBI“.

Cene

Cene PVC prozora su različite i zavise od nekoliko faktora: koji se PVC materijali koriste (postoje materijali različitog kvaliteta), koja se tehnika izrade koristi, potrebno sklapanje i ugradnja prozora, vrata, roletne, komarnika… Kod nas ćete dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta.

PVC prozori: završna obrada

Lenaplast PVC stolarija zavređuje pažnju svojim odnosom kvalitet/cena, ali i još jednim aspektom a to je završna obrada.

PVC prozori iz Lenaplast radionice izlaze potpuno oblikovani i upakovani u jednu lepu celinu. Na osnovu mera, prozore ugrađujemo na licu mesta iz delova. To znači da ćemo montažu uraditi postupno, deo po deo prema prospektu.

Materijal za prozore i vrata poznatog nemačkog proizvođača INOUTIC je preduslov i neka vrsta garancije da su PVC prozori koje izrađujemo po specifikaciji bezbedni za ljude u pogledu čvrstoće i ekološkog aspekta – bezbedan materijal za izradu prozora.

Staklo za prozore je izuzetnog kvaliteta i performansi. Koristimo niskoemisiona stakla koja imaju odličan koeficijent energetske efikasnosti i štite u svim uslovima prostoriju od prekomernog zračenja toplote i hladnoće (dnevna svetlost, sunčevi zraci, hladni vetrovi i hladna okolina, zimski uslovi, kropljenje, zamagljivanje…).

Ono što naša stolarija pored kvaliteta i postojanosti nude jeste i enegretska efikasnost i to ona koja se u većini zemalja EU zahteva.

Kada je izrada i ugradnja završena: PVC prozori se fino šteluju

Zahvaljujući nemačkim okovima SIEGENIA možemo obaviti fino štelovanje prozora po želji. Kao što je i prikazano na slikama ispod, postoje važna mesta na okovu na kojima se vrši podešavanje bitnih pozicija i balansa prozora. U zavisnosti od potrebe i pozicije, ovakvim štelovanjem se može postići perfektan rad prozora, dugotrajno i precizno otvaranje i zatvaranje (zabravljivanje).

Dakle, štelovanje obuhvata šarke, brave, okov i sve ostale elemente jasno naznačene na priloženim slikama.

PVC prozori

PVC ili ALU prozori – koje izabrati?

Nije redak slučaj da kupac bude u dilemi da li odabrati PVC prozor ili ALU prozor?

S jedne strane, cena PVC prozora jeste presudan faktor kod odluke jer šestokomorni profil garantuje bolji efekat kod izolacije od buke i hladnoće nego hladni ALU profil. Ako je kupac spreman da plati više, ALU profil sa termoprekidom je dobar izbor tamo gde su prozori izloženi težim vremenskim uslovima.

Napomena: PVC nije isto što i ALU stolarija. PVC ima svoje prednosti i mane baš kao što to ima i aluminijumska stolarija. Sve je na kraju stvar izbora, ali mi ćemo vam dati naš savet i predlog za izbor stolarije.

Montaža i demontaža prozora

Često se dogodi da je najpre potrebno demontirati stare prozore i vrata (svejedno da li su ulazna ili sobna), a zatim ugraditi nove. Mi smo tu da po vrlo povoljnoj ceni uradimo ovaj posao. Demontaža starih i montaža novih prozora i vrata je naš posao koji obavljamo profesionalno i brzo.

Naši PVC prozori su se izuzetno dobro pokazali u svim vremenskim uslovima.

PVC prozori – izrada i ugradnja sa Lenaplastom otklanja brigu i oko svih sitnica obično vezanih za ovako delikatan posao. Jednostavno, dobro poznajemo i posao i sve njegove faze i nećemo vam ostaviti haos u kući posle montaže već uredno sređen i od šuta očišćen prostor.

Logoi firmi sa kojima sarađuje Lenaplast PVC stolarija Beograd

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button