PVC PODPROZORSKE DASKE

PVC podprozorske daske dolaze sa unutrašnje strane ispod prozora (podprozorske daske) i služe kao naslon, mesto za saksije i ostale predmete. Takođe, podrprozorska daska prekriva špaletnu odnosno ugradbeno mesto prozora sa donje strane.

Često klijenti ne znaju kako će izgledati na licu mesta PVC daska pa smo u prilici da prezentujemo izgled i dimenzije PVC daske. Takođe, najčešći zahtevi za PVC daske jesu u smislu dubina/širina daske (mera od prozora do kraja daske). Tu međutim ne treba preterivati jer daska ne bi trebalo da bude šira od mere kojom se zavlači ispod prozora.

Naravno, daska će biti stabilna u svakom slučaju, ali se određeni deo mora zbog stabilnosti ugraditi ispod profila koji ima PVC stolarija.

pvc podprozorske daske

Ugradbene mere podprozornih dasaka se kreću uglavnom od 10-35 cm, ali ipak ne treba preterivati sa širinom daske obzirom da se ona oslanja delimično na špaletnu pa je njena stabilnost uslovljena debljinom i širinom. Imajte u vidu da cena PVC stolarije obuhvata i PVC daske pa vaš izbor neće uticati na konačnu cenu iz ponude.

Održavanje PVC daske

Održavanje PVC daske je veoma jednostavno. PVC podprozorske daske se održavaju na isti način kao i PVC stolarija.

Dovoljno je prebrisati ih vlažnom krpom, a kod većeg zaprljanja možete i prati dasku. Pri tom vodite računa da ne koristite veliku količinu vode i žičane sunđere, već primenite brisanje mekom krpom.

Dekorativne podprozorske PVC daske

Po želji možete izabrati i veoma različit tip dezena za podprozorske daske. Najtraženije su bela, mermer, saten, imitacija drveta, mahagoni i hrastova kora. Treba se voditi logikom da daska treba da prati i dezen pvc stolarije, jer samo tako imamo saobraznu i kompletnu stolariju gde ništa ne odudara i sve je uklopljeno.

LenaPlast izrađuje i montira podprozorske daske uz svaki prozor, ali i naknadno možemo ugraditi dekorativnu dasku po vašoj meri i želji.

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button