Ulazna vrata za zgrade: aluminijumska stolarija

Ulazna vrata za zgrade: Kako izgleda i koliko traje demontaža i montaža ulaznih vrata u zgrade gde je više desetina stanara i gde pre svega treba biti brz i efikasan a kvalitet se naravno podrazumeva? Sve to pogledajte u sledećoj foto priči (slike na dnu članka).

Ako su i vama potrebna ulazna vrata za zgrade – pozovite nas na 063 770 12 14 – radimo NON-STOP 24 sata dnevno i vikendom! Iskoristite i sezonsku AKCIJU na sve Lenaplast proizvode i usluge i ostvarite dodatnu uštedu od 15% !

Uvod

Objekat: U pitanju je zajednički ulaz u zgradu (ulica Oplenačka, Petlovo brdo) gde su stara drvena ulazna vrata zamenjena sa aluminijumskom stolarijom. Demontaža i montaža su trajali jedan dan. Rađen je hladan aluminijum koji je plastificiran po želji stanara u boju po ton karti tj RAL 9007.

Stavljen je cevni obostrani rukohvat, pumpa za vrata (služi za samostalno zatvaranje vrata), interfon brava jer posle montaže je postavljen interfon po svim stanovima. Za zaštitu kabla do interfona korišćeno je pancir crevo – jer upravo ovaj kabl brzo „strada“ tj. pokida se pri svakodnevnoj upotrebi vrata. Praksa naše firme je da predvidimo upravo ovakve situacije i predložimo rešenja na vreme.

Inače, stavljene su velike vratne šarke koje su adekvatne za mnogo otvaranja i zatvaranja a koristilo se vratno krilo, koje je masivno i odgovarajući profil za vrata. Po krilu su stavljene 3 šarke. 

Ulazna vrata za zgrade – Proces demontaže i montaže u slici i reči

Samo još da napomenemo da niska temperatura (oko nule) nije uticala na tempo i kvalitet radova – praktično sve temperature do -10 su sasvim prihvatljive za spoljne radove. Ispod -10 stepeni prateći materijali već gube na kvalitetu i funkcionalnosti.

Savremeni materijali praktično omogućavaju da se građevinska i monterska sezona značajno produži – bez uticaja na kvalitet izvedenih radova.

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button