PVC VRATA

Po vašoj meri - AKCIJSKA ponuda.
Zatražite Besplatnu Procenu

PVC vrata su dobar izbor i ugrađuju se svuda gde se zahteva da prostorija bude topla, izolovana od vlage, kondenza i buke. Pored toga, PVC vrata kao i sva druga vrata moraju biti dobar čuvar prostorije od buke, neprijatnog mirisa, nasilnog ulaza…

pvc vrata

Multifunkcionalna uloga PVC vrata se postiže na više načina uz poštovanje standarda.

Izrađujemo ih u varijantama kao što su: jednokrilna, dvokrilna, ulazna, balkonska, garažna, podrumska, blindirana sigurnosna i vrata za posebne namene.

Postoji standard po kome izrađujemo vrata, ali na zahtev kupca možemo ih napraviti i u svim oblicima i veličinama – van standarda. Dakle, nema potrebe da se prilagođavate nama i našem katalogu – jer je to upravo naš posao – da vam ponudimo proizvod koji će se prilagoditi vama i vašim potrebama, služiti vas dugo bez dodatnih briga.

Materijal poznatog nemačkog proizvođača je preduslov i neka vrsta garancije da su proizvodi koje izrađujemo po specifikaciji bezbedni za ljude u pogledu čvrstoće i ekološkog aspekta tj. bezbedan materijal.

Energatska efikasnost i izgled

Ono što Lenaplast PVC vrata pored kvaliteta i postojanosti nude jeste i energetska efikasnost i to ona koja se u većini zemalja EU zahteva. Možemo se pohvaliti vrhunskom izradom i obradom koja će vizuelno učiniti da vaša vrata izgledaju kao da su od pravog aluminijuma ili od drveta po želji. Izgledom se prilagođavamo vašem enterijeru i eksterijeru i stapamo ih u vizuelnu celinu.

PVC stolarija LenaPlast u svom katalogu vrata ima veliki broj gotovih rešenja za stambene objekte, sobe, kuće, terase, balkone, potkrovlja, podrume… To znači da ako imate potrebu da vam damo savet kakva vrata treba da se ugrade na određenom mestu, učinićemo to na obostrano zadovoljstvo.

Kao što smo već napomenuli, dezen, boja i oblik vrata na isti način se može izvesti kao za pvc prozore, što dodatno ulepšava enterijer ili eksterijer objekta. Praktikujemo da se boja vrata uklapa sa bojom prozora ali to ne mora da bude tako već prema idejnom rešenju ili vašem zahtevu. Znači, na vama je da odaberete šta želite, a mi ćemo vam vrata po meri napraviti i montirati brzo i kvalitetno!

Montaža i demontaža PVC vrata

Često se dogodi da je najpre potrebno demontirati stara, a zatim ugraditi nova PVC vrata. Mi smo tu da po vrlo povoljnoj ceni uradimo ovaj posao. Demontaža starih i montaža je naš posao koji obavljamo profesionalno i brzo.

Generalno, naši PVC proizvodi su se izuzetno dobro pokazali u svim vremenskim uslovima. Zato ne treba da se bojite ni hladnih zima ni vrelih leta – Lenaplast stolarija je tu da vaš dom obezbedi a vas reši briga oko stolarije za dugi niz godina.

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button