CENE PVC STOLARIJE

Najbolji odnos cene i kvaliteta - AKCIJSKA ponuda.
Zatražite Besplatnu Procenu

U principu, cene PVC stolarije kao i ALU stolarije su stvar dogovora i zavise od više faktora. U Beogradu smo među najpovoljnijima kada je u pitanju odnos cena/kvalitet. Ne nudimo jeftine PVC profile i jeftine okove. Kada govorimo o ceni, jeftinija varijanta se može postići dogovorom ako se radi veća količina (veći obim posla) kao i na izbor staklapvc daskekomarnika

Za upit o aktuelnim cenama, akcijama i popustima – pozovite nas na broj telefona 063 770 12 14 – Radimo NON-STOP 24 sata i vikendom!

Maksimalna ušteda na PVC stolariju se može postići ako vam mi uradimo kompletno sve prema našem predlogu. Zvuči malo nestvarno, ali je tako. Mi najbolje znamo kako da uskladimo sve parametre.

Takođe, ne propustite da pogledate naše popuste u sekciji PVC stolarija Akcija, sigurni smo da ćete se obradovati sezonskim popustima koje povremeno nudimo.

Povoljna cena izrade PVC stolarije

Najpovoljnije cene nudimo za ugradnju pvc stolarije na teritoriji šireg područja grada Beograda. Naravno, možemo vam izraditi stolariju i poslati ukoliko ćete je sami montirati bilo gde u Srbiji. Vaša je obaveza samo da nam dostavite tačne dimenzije otvora ukoliko ćete sami ugrađivati PVC stolariju. Inače, u varijanti da vam mi radimo kompletno sve, premer i montažu radimo sami.

Cene PVC stolarije: Šta sve ulazi u cenu

U cenu PVC stolarije ulazi: Materijal za izradu stolarije (osnova, okovi, profili, šarke, kvake, gume, makaze, stakla…). Cena ne obuhvata naš izlazak na teren, premer i montažu. Cena je svakako usklađena sa svim tim i potrebno je samo da nam zatražite besplatnu ponudu za izradu i ugradnju PVC stolarije. Biće nam zadovoljstvo da vam pošaljemo naše PVC stolarija cene i predlog.

Kako će izgledati rešenje za vaš objekat?

Posle premera, klijenti/kupci žele da vide kako će PVC stolarija izgledati u stvarnosti. Naša ponuda za PVC obuhvata i šematski prikaz PVC-a, to jest, način izvedbe i konkretne mere u srazmeri sa prostorijom. Na taj način, tačno se može videti kako će PVC stolarija izgledati realno kada se ugradi.

Napominjemo da je ponuda za PVC besplatna i možete nam uvek zatražiti proračun cene.

Cene PVC stolarije: Da li je jeftina PVC stolarija dobra stolarija?

Ne tako redak slučaj jeste da se kupci odlučuju za opciju „jeftina PVC stolarija“. Pri tome, novac jeste ključni faktor kod izbora stolarije. Mi znamo da je u vremenu opšte niskog standarda potrebno cene prilagoditi budžetu pa smo ne na uštrb kvaliteta pokušali da sve cene pvc i alu stolarije snizimo do granice prihvatljivosti kako bi ste vi kao kupac bili zadovoljni. Potenciramo kvalitet izrade koji dominira na svakom našem proizvodu jer samo na taj način možemo postići pozitivan efekat i povoljan utisak na vas kao našeg klijenta.

Nećete dobiti najjeftinije niti loše već standardno dobru stolariju koja će vas zadovoljiti svojim izgledom, uštedom energije, cenom i biti za svaku preporuku.


NAPOMENA:

U svakoj ponudi za vaše prozore, vrata, komarnike i roletne obuhvaćeno je:

  • Izlazak na teren i uzimanje tačnih mera.
  • Izrada, transport, demontaža, montaža i GRATIS odvoz stare stolarije!

Ponudom nije obuhvaćeno:

  • Zidarska, keramičarska ili parketarska obrada otvora nakon ugradnje.
  • Upotreba skele ukoliko je potrebno.

Nakon ugradnje prozora možemo vam ponuditi i obradu građevinske špaletne oko vaših pozicija sa našim materijalom!

Akcija: 15% popusta

do 15. decembra 2023. – 15% popusta na sve naše proizvode i usluge!

+ GRATIS demontaža i odvoz stare stolarije

+ Mogućnost PLAĆANJA KREDITIMA za energetsku efikasnost

 

POZOVITE NAS na 063 770 12 14

Call Now Button